Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

zondag 12 mei 2013

CANDY CRUSH OP MOEDERDAG!


Vanmorgen werd ik door mijn twee meiden voor moederdag verwend met een echte Candy Crush taart!
Voor diegene die dit verslavende spelletje nog niet kennen >klik<  DD2 speelt het op haar smartphone en aangezien ikzelf niet in het bezit ben van een dergelijk apparaat "pik" ik die van haar wel eens in. Meestal spelen we het gezellig samen maar nu heb ik helemaal een eigen exemplaar!

Hierboven zie je mij heel hard nadenken over de volgende zet en met de volgende zet heb ik een BOM gemaakt YES! Inmiddels is de taart aangesneden en hij ziet er niet alleen geweldig uit, hij smaakt ook DELICIOUS!

This morning my two girls surprised me on Mothersday with a beautiful "Candy Crush Cake". For those who don't know this addictive smartphone game > click <
The cake not only looks goods, it tastes DELICIOUS!