Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

vrijdag 29 januari 2010

Dagboek bijhouden...

...en ik maar denken dat ik het zo druk heb met het maken van een dagboekquiltje per maand! Bekijk dit filmpje van deze sympatieke oude man maar eens.

Keeping a diary/journal....and I often think that I'm so very busy with one fabricjournal a month! Take a look at this movie with a very nice old man

Ik heb verder eigenlijk niet zoveel nieuws te melden, heb weliswaar "al" een blok af voor de Civil War Diary Quilt maar die mag ik pas op 14 februari laten zien. Gisteren ben ik begonnen in dit boek

Not much news lately, I finished a block for the Civil War Diary Quilt but I can't show it before the update on february 14th. Yesterday I started reading this book


Een hele tijd geleden heb ik dit boek ook al eens gelezen maar de inhoud is niet blijven "plakken". In de bieb vond ik de delen die volgen op "de Quiltclub" maar het leek me handiger om dan eerst deel 1 nog maar eens te lezen.

A while ago I read this book, but I couldn't remember anything of the story :-). In our library I found the next volumes but I Think it's usefull to read part one again..3 opmerkingen:

Carin zei

Ja dat zijn mooie boeken. De eerste delen heb ik ook in het Nederlands gelezen maar nu ben ik verder in de Engelse versies. Een quiltvriendin heeft alle delen en ik leen ze van haar. Ik ben nu bezig in the sugar camp quilt.

hannie zei

Wat ik zo leuk vind Nadia: Iedere maand heb je weer een ander borduurwerk boven aan je blog Mooi!
De boeken van Jennifer Chiaverini, ken ik ook. De eerste 3 delen heb ik zelf, nu leen ik ze in de bieb. Al is het weer even geleden,ik ga er toch weer eens aan beginnen! Wel aardig, al moet er inderdaad niet te lang tussen zitten..

Margeeth zei

Wat een geweldig filmpje is dat, wat knap van die meneer dat hij dat zijn hele leven zo uitgebreid heeft volgehouden.
(Je vraagt je wel af wat er gebeurt als hij komt te overlijden, de kringloop? daar vindt je van alles, ook trouwalbums).