Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 10 maart 2010

Boek dat je niet weg kunt leggen..

Hebben jullie dat ook wel eens, dat je een boek aan het lezen bent dat je gewoon niet weg kunt leggen? Ik heb het niet vaak maar dit boek moest uit, de hele middag heb ik zitten lezen en om 6 uur 's avonds sloeg ik het boek dicht. Gelukkig aten we iets wat heel snel te bereiden was...Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat het boek heeeeel spannend was maar dat er een zwak einde aan zat. Wil je graag weten over welk het boek het gaat, nou hier is ie:


Ik ben heel benieuwd, als je het gelezen hebt, wat je er van vond. Mocht je ook van dit soort "kan het niet wegleggen" boeken hebben gelezen dan hoor ik het graag!

2 opmerkingen:

hannie zei

Ja dat overkomt mij ook wel,maar toch leg ik het weg! Soms zijn er andere prioriteiten? Maar ik heb het ook "gelezen", dat wil zeggen,als luisterboek. Ben ik op mijn kamer aan het knippen of naaien ,luister ik vaak naar een boek.Er is ondertussen heel wat literatuur op CD! En ik heb ze haast allemaal "gelezen"! Een ander prachtig boek, wat je haast niet weg kunt leggen,is: "Haar naam was Sarah" Prachtig! Maar misschien ken je het al?
Je hebt gelijk: Vaak zit er aan een spannend boek, een zwak eind!

Suus zei

Oh ik heb `m ook gelezen, heel spannend, maar ik vind het altijd jammer als ik het spannende boek bijna uit heb. Ik wacht dan soms nog even. Dan leg ik het weg,en dan op een heel rustig moment kan ik het boek lekker uitlezen.