Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

zondag 21 maart 2010

Dagboekquiltje Maart

Mijn dagboekquiltje voor de maand maart is klaar. Als uitgangspunt heb ik de workshop van Cherilyn Martin genomen "Totally Transfered" die ik in begin februari volgde. In het quiltje laat ik de verschillende stappen zien van het veranderen van een synthetische stof (evolon) mbv transferverf en de strijkbout. Op ieder vierkantje is steeds een extra kleur transferverf toegevoegd, op het vierkantje rechtsonder heb ik goldflakes en transferfolie toegevoegd.
Van de week vond ik in onze garage een vlinder die daar waarschijnlijk overwinterd had. Ik heb 'm buiten op een bloempot gezet en het duurde nog een hele tijd voordat ie weg was. Ik had het idee dat z'n vleugels nog verder "opgepompt" moesten worden. Ik heb er wel een mooie foto van kunnen nemenMy journalquilt for March is finished. My point of origin was the workshop "Totally Transfered" from Cherilyn Martin last february. In the quilt I show the different steps we learned in transfering synthetic fibre (evolon) with transferpaint and the iron. On every square I added a new color of transferpaint and on the last square I added some goldflakes and transferfoil.

The picture of the butterfly is made in our garden. I found the butterfly in our garage, I guess it overwintered there