Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 24 maart 2010

UFO's en AFFO's

De lente zit in de lucht in blogland! Gisteren heb ik op diverse weblogs gelezen dat de lente in onze bol zit en heel veel mensen hard bezig zijn om UFO's om te zetten in AFFO's... Kan ik natuurlijk niet achterblijven want ook bij mij kriebelt de lente!!
Daarom heb ik mijn sterretjesquilt maar weer eens tevoorschijn gehaald en gisterenavond een blok van 9 bij 9 sterretjes in elkaar gezet. Op zich is het best goed om een werkstuk een tijdje aan de kant te leggen want toen ik 'm gisteren tevoorschijn haalde had ik ook echt weer zin om er aan te werken, een poosje geleden was ik 'm namelijk echt helemaal even beu....

Spring is in the air in blogland! Yesterday I could read on several weblogs that people are turning their UFO's into finished objects! I couldn't stay behind of course so yesterday evening I finished another block of my 196 star quilt. I think it's not a bad idea to lay a UFO aside for a while, I had a mind working on it again yesterday!

5 opmerkingen:

Sylvia zei

De sterrenquilt wordt mooi hoor! Ja soms is het beter om een poosje afstand van een quilt te nemen, vooral als het niet lekker gaat.
Mooie dag verder, gr.Sylvia.

carin zei

Door die kleuren lijkt de lente nog vrolijker ! Mooie quilt wordt dat.

hannie zei

Is altijd leuk, om weer iets af te maken. Geeft zo,n heerlijk gevoel!

Shirley zei

Gelukkig dat je hem gaat afmaken, hij is te mooi om te laten liggen!

Anoniem zei

wow die ken ik ook :p
hij hangt er mooi bij mam!
en van elk sterretje zijn er twee he.. ;)
kus van miriam