Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

zondag 11 april 2010

Feest

Vandaag vieren we de 60ste verjaardag van mijn oudste broer Peter. Hij houdt heel erg van golven en dus leek het hem leuk om ons voor zijn verjaardag een golfclinic aan te bieden..... Ik ben zelf niet zo'n golftype maar het lijkt me wel heel leuk om zoiets eens een keertje mee te maken en wie weet ga ik wel helemaal "om" :)

Gisteren tijdens de avonddienst was het heeeeel rustig in de apotheek en dus had ik heeeeel veeeeel aan mijn sterretjesquilt kunnen werken, ware het niet dat ik mijn naald vergeten was!! Uiteraard hebben we in de apotheek genoeg naalden, helaas allemaal zonder oogje........

3 opmerkingen:

Suus zei

Gefeliciteerd met je broer. Weer een mijlpaal hè.
Wat balen als je geen naald hebt he`. Gr Suze

carin zei

Een beetje laat op de avond maar toch van harte gefeliciteerd met je broers verjaardag !

hannie zei

Inderdaad jammer dat je geenn naald bij je had! Kan eigenlijk niet als quiltster en borduurster?Maar alsnog mijn felicitaties met je broer !