Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 7 april 2010

GRRR....foto niet goed

Help, iemand enig idee wat ik fout doe met het laden van mijn kopfoto? April komt er maar voor een heel klein stukje op, volgens mij heb ik de foto op dezelfde manier als de vorige maand geladen....Het ligt ook niet aan de foto want een andere foto die ik probeerde gaf hetzelfde resultaat.


Dan maar even iets gezelligs.....gisteren kreeg ik de ATC's van de swap "Abstract Fabric" binnen. Soms doet de post er uit Amerika heel erg lang over maar deze kaarten vielen binnen 10 dagen bij mij op de deurmat.
Yesterday I found these ATC's in my mailbox from a swap with the theme "Abstract Fabric", sometimes it takes a long time before mail from America is delivered but this time I received it within 10 days!

6 opmerkingen:

hannie zei

Leuke Atc's Nadia!
Je foto heeft waarschijnlijk een te grote resolutie? Kijk even hoeveel mb hij heeft en maak dat dan minder. Je moet eigenlijk zo rond de 1 mb zitten.
Kan het zijn,dat je fototoestel iets anders was ingesteld? Succes!

nadia zei

Nee, dat is het probleem niet, foto heeft 928 KB, fototoestel staat op automatisch (zoals altijd)
Bedankt in ieder geval voor de tip!

Cybele's patch zei

Hoi Nadia, ik denk toch dat de foto niet de juiste afmetingen heeft. Probeer hem in Paint eens te verkleinen. Je kunt dat in percenten doen. Ik verklein mijn foto's ook eerst in Paint voordat ik ze laad. Als je wat meer uitleg wilt, mail me dan even.

nadia zei

Ben er nog niet uit, andere keren ging het gewoon goed met de foto's laden.....heb nu maar even een kop zonder foto, het is eigenlijk te mooi weer om lang achter de laptop te zitten :)

peti zei

He Nadia, ik zag je naam bij Elle staan! Je hebt een leuke dingen op je blog staan! groetjes Peti (bedankt voor de tip van het Italiaanse restaurant)

Miriam zei

Wat een prachtige ATC-tjes!