Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

donderdag 3 juni 2010

Grappige ATC swap

Dit vind ik toch een grappige swap, ik heb nog niet eerder aan zoiets meegedaan. In deze swap teken je op 3 blanco kaartjes een gezicht met je ogen dicht, het kan dus zo zijn dat de neus of de mond op een hele verkeerde plaats terechtkomen.....Deze kaartjes stuur je terug naar de swaphost en deze verdeelt de kaartjes dan weer onder de deelnemers. De kaartjes die je terugkrijgt ga je bewerken zodat er van de basistekening een bewerkte kaart ontstaat. Kijk hier maar eens voor een voorbeeld. Dit zijn mijn basisgezichtjes


Het leuke is ook nog dat je uiteindelijk je eigen kaartjes weer terugkrijgt en dus goed kan zien wat iemand er van gemaakt heeft, wordt dus nog vervolgd.....

Vanavond hoef ik niet te koken, mijn jongste dochter wordt vandaag (alweer) 14! en traditiegetrouw gaan we dan altijd lekker uit eten.

The silly faces I made for a very funny swap, take a look here for the instructions.

Tonight I don't have to prepare dinner, my youngest daughter is celebrating her 14th birthday and traditionally we're dining out.