Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

dinsdag 15 juni 2010

Oeps, dagje te laat...update CWDQ
jaja, ik ben een dagje te laat met mijn update maar het lag niet aan het voetbal hoor :). Gisteren moest ik gewoon werken en heb niets van de wedstrijd gezien :( Gisterenavond is het me wel gelukt om de laatste naadjes te naaien maar helaas was het daarna te donker om nog een goede foto te maken. Het bovenste blok zat eigenlijk helemaal niet in de planning maar ja, die was zo supersnel om te maken (heb ik er toch lekker 3....). Ga straks eens bij de andere deelnemers op bezoek, dat zijn er heel wat, kijk maar eens rechts in het lijstje "CWDQ collega's"
My CWDQ update, three blocks this month. The upper block was not planned, but is was so easy to make...and now I can show 3 blocks :)