Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

dinsdag 15 juni 2010

Oeps, dagje te laat...update CWDQ
jaja, ik ben een dagje te laat met mijn update maar het lag niet aan het voetbal hoor :). Gisteren moest ik gewoon werken en heb niets van de wedstrijd gezien :( Gisterenavond is het me wel gelukt om de laatste naadjes te naaien maar helaas was het daarna te donker om nog een goede foto te maken. Het bovenste blok zat eigenlijk helemaal niet in de planning maar ja, die was zo supersnel om te maken (heb ik er toch lekker 3....). Ga straks eens bij de andere deelnemers op bezoek, dat zijn er heel wat, kijk maar eens rechts in het lijstje "CWDQ collega's"
My CWDQ update, three blocks this month. The upper block was not planned, but is was so easy to make...and now I can show 3 blocks :)


8 opmerkingen:

Klaske zei

Beter laat dan niet toch? Ik had er niet één!

Gerda Hartman zei

Toch weer drie mooie erbij. Kun je beter een dag te laat zijn (lol).

inge zei

drie heel leuke blokken er weer bij! op naar volgende maand!

Inge Slaats zei

Een dagje te laat..."maakt niks uit", zou mijn kleinzoon van bijna 3 zeggen (is zijn favo uitspraak op dit moment LOL). Je blokken zijn supermooi en met zo'n makkelijk blokkie erbij kan je het aantal lekker opschroeven (heb ik ook gedaan, ha....!)

Mascha zei

Mooie blokken. Je kan het ook anders bekijken dat je te vroeg bent voor je update.
Groetjes Mascha

Cybele's patch zei

Geeft niets hoor dat je te laat bent. Het zijn drie prachtige blokje geworden en weer drie dichter bij de hele quilt.

Erica zei

Zo maar 3 blokken af! LOL, fijn hè, dat er ook een paar "makkies" tussen zitten. Mooie kleurcombinatie, dat 2e blok!

Lida zei

Beter laat dan nooit en je hebt er toch weer drie mooie blokken bij enik ben nu dus eigenlijk ook te laat !!! Maar je gebruikt wel erg mooie stoffen! Groetjes
Lida