Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

dinsdag 28 september 2010

Vanavond naar het concert van.....

GUUS MEEUWIS


Of eigenlijk moet ik zeggen naar het afscheidsconcert van Antoine Trommelen, de saxofonist van de band van Guus Meeuwis. Antoine is geboren en getogen Oosterhouter (mijn woonplaats), ik ken hem nog van vroeger en z'n schoonzus is een collega van mij. Kortom zo'n concert in het plaatselijke theater mag je toch niet missen....gelukkig heb ik lang geleden al kaartjes kunnen bemachtigen want het is al weken uitverkocht! Dus vanavond uit m'n dak samen met DD en mijn schoonzus!

Helaas is mijn schoonzus gisteren door haar rug gegaan en kan ze het feest niet meemaken. Maar gelukkig wilde een vriendin van mijn dochter maar al te graag mee....