Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

dinsdag 5 oktober 2010

Civil War Diary Quilt weer opgestart

Afgelopen week ben ik op een ochtendje naar Woudrichem gereden naar Schering & Inslag. Bovenstaande lapjes heb ik daar gekocht om nu toch eindelijk weer eens verder te gaan met de CWDQ. Eigenlijk had ik al besloten om het bij 49 blokken (van de 121) te laten, maar diep binnen in bleef het "knagen" en ik ga toch proberen om er nog een aantal bij te maken (of ik de 121 haal weet ik nog niet....). Ik ben goed geslaagd voor stofjes, maar eigenlijk ging ik voor de aanschaf van een stapeltje "blauwen" en ook dat is gelukt....Ze moeten echter nog even op een bestemming wachten, het idee was om een quilt te maken met het thema "Blues" om volgend jaar in te kunnen sturen voor de EQC in Veldhoven, maar gaandeweg kom ik er achter dat het te veel van het goede is en ik de quilt echt niet af ga krijgen voor 15 januari! Ik ga wel meedoen aan de wedstrijd maar met iets anders en dat mag ik natuurlijk nog niet laten zien! Ik heb overigens ook al een idee voor een werk voor de Algemene TT 2011 van het Quiltersgilde met het thema "Klimaat". Genoeg te doen, dus laat die lange winteravonden maar komen.....

Deze leuke draken ATC ontving ik uit een 1:1 swap van een amerikaanse dame

I decided to continue with my Civil War Diary Quilt, last summer I thought that 49 blocks were OK but now I think it's a pity to stop, however I'm not sure if I'm going make it up to the 121 blocks..... The blue fabric was meant to become a quilt with the theme "Blues" for the EQC, but unfortunately I'm not going to make the deadline (januari 15th) so now I decided to participate with something else, which I can't show you yet :)
The beautiful dragon ATC I received from an american lady in a 1:1 swap