Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

maandag 28 februari 2011

de-Uitdaging en workshop

Afgelopen zaterdag ben ik bij de bijeenkomst van de-Uitdaging in Utrecht geweest. Heel erg leuk om iedereen in levende lijve te ontmoeten en een aantal werken in het echt te kunnen bewonderen. 's Ochtends was er gelegenheid om de stoffenmarkt in de Breedstraat te bezoeken, ik heb wat tule en een hele aparte kleur organza gekocht. De foto hierboven is van de stoffenmarkt en heb ik van internet "geplukt", op de foto schijnt er een heerlijk zonnetje.....afgelopen zaterdag niet, het was waterkoud! 's Middag konden we terecht in het pand waar Margeeth werkt en met een heerlijke kop koffie en thee met appeltaart was de kou al snel uit de benen verdwenen. Ik ben helaas helemaal vergeten om foto's te maken van deze gezellige bijeenkomst maar bij Hannie, Marjolijn en Mia kun je er een paar vinden.

Vorige week heb ik mij aangemeld voor de workshop "werken met kleur" door Ans Schipper, de workshop wordt georganiseerd door quiltwinkel Schering&Inslag in Woudrichem en hier vind je meer informatie. Kleuren bij elkaar zoeken blijf ik heel erg moeilijk vinden, dus ik hoop dat deze workshop mij weer een beetje verder brengt. Ben overigens ook nog steeds aan het "worstelen" met mijn "roest" ontwerp voor de Uitdaging.......niet zozeer met de kleuren maar wel met de vormgeving.