Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 30 maart 2011

Blogdipje en de lente in m'n bol

Deze combinatie leidde ertoe dat ik 2 weken geen zin had om te bloggen. Op het blog had ik eigenlijk niets te melden vanwege een klein creatief dipje en de lente in mijn bol veroorzaakte een soort van "nesteldrang"...... de keuken moest gewit en het onkruid moest uit de tuin. Het eerste is helemaal gelukt, het tweede gedeeltelijk want onkruid wieden kost altijd meer tijd dan je inschat....

3 opmerkingen:

Hannie zei

Ziet er allemaal weer spic en span uit natuurlijk! Mooi je tuin! Zo ging het hier ook, De kamer en keueken zijn getext en Gerhard is nog bezig met het schilderen van de keukenkastjes. Tussendoor maak ik alle kasten schoon,en probeer snuffend en hoestend vanwege de verflucht toch nog wat creatiefs te doen? Al valt het niet mee.
Sterkte voor jou!

marjolijn zei

oh jee, wat een ijver bij jou en Hannie. Heerlijk als de boel weer zo opgefrist wordt. Ik moet nodig aan de slag, maar heb zowel een schoonmaak- als een creatieve dip! Jammer.

Suus zei

Volgens mij zit er geen sprietje onkruid meer in de tuin hoor, ziet er zo netjes uit. Volgende maand krijgen we een nieuwe keuken, dus ik heb vrij deze maand van kasten schoonmaken, heeft nu even geen zin. Heb nog een quiltje liggen die af moet kan ik me heerlijk mee bezig houden. Volgt nog op mijn blog.