Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 25 mei 2011

Vlinder voor Jopie's Dromenquilt


Mijn buurvrouw van enkele huizen verderop heeft onlangs quiltgroep-oosterhout opgericht (waar ik overigens geen lid van ben). Binnenkort wordt ze 65 en ter ere van dat heuglijke feit organiseert ze aanstaande zondag een quilt high-tea voor het goede doel. Ze vraagt aan alle deelnemers een vlinderblok te maken of mee te nemen t.b.v. Jopie's Dromenquilt en onderstaand blok is mijn bijdrage


Kijk toch eens hoe schattig.......3 kleine winterkoninkjes in hun terracotta-potnestje.
Inmiddels zijn ze uitgevlogen, waarbij we van èèn vogeltje niet helemaal zeker weten of ie het overleefd heeft......
We hebben geprobeerd 'm een beetje op te "krikken" en weer teruggezet in de tuin, de volgende dag was ie verdwenen.........

Hieronder zie je het blok dat ik maakte voor de presentatiequilt van de internet quiltgroep "de Uitdaging". Ik ben er niet helemaal tevreden over, het was een ware worsteling met de kleur rood (leermomentje: rood is geloof ik niet zo mijn kleur....)


Mijn City & Guild cursus heeft ook een poosje stilgelegen, maar afgelopen weekend heb ik weer een slag kunnen slaan. Eèn van de opdrachten die ik afrondde was het maken van rubbings. Op de foto zie je de rubbings die ik maakte op diverse soorten papier en een afdruk van een zelfgemaakte rubbingplate

3 opmerkingen:

Hannie zei

Je hebt weer heel wat te melden Nadia! Een goed idee van je buurvrouw om vlinderbloc's te vragen voor haar verjaardag!
En dan die winterkoninkjes Wat zijn ze klein en lief.

Jou bloc staat ook op de site. Het viel me niet mee om de quiltlijnen zichtbaar te krijgen, maar uireindelijk ( in een iets donkerder hoehje) lukte het wel!

Fijn ,dat je weer wat hebt kunnen doen aan je cursus. Het zijn zowat dezelfde oefeningen als bij Quilten Speciaal? Leuk om te doen die rubbings!

Elle zei

Ah, was dat mooie blauwe vlinderblok van jou! Ik vond het leuk om je te ontmoeten. Mijn vlinderblok heb ik vanmiddag afgekregen, het was wel doorwerken. Ik vond het een gezellige middag. Tot ziens.
Groetjes Elle

Christina Fokkema zei

wat een ontzettend leuk idee van jouw buurvrouw.