Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 31 augustus 2011

Geocaches bij mij "om de hoek"

Afgelopen week ben ik op jacht naar de schat geweest oftewel "geocaching"
Nadat ik maandag na 20km fietsen de schat niet gevonden had (waarschijnlijk door een foutje in de puzzels onderweg) besloot ik vandaag 2 caches te doen bij mij om de hoek en YES allebei gevonden!

Met dit apparaat ga ik op weg ( is het kado dat DH van mij voor z'n verjaardag kreeg, hij gebruikt het echter als hartslagmeter). Je tikt de coordinaten van het aanwijzingspunt in en vervolgens ga je het pijltje achterna, tot je afstand tot bestemming uiteindelijk op 0 staat hetgeen betekent dat je op de plaats van bestemming bent en dan kan het zoeken beginnen (vaak ├ęcht zoeken want er wil nog wel eens een afwijking voorkomen)

En als je dan heel goed zoekt vind je dit, een klein plastic doosje met een "logrol" waar je je naam, datum en tijd van loggen op invult. Daarna is het zaak de boel weer goed te verstoppen en zo min mogelijk "graafaanwijzingen" achter te laten....

De tweede cache was iets groter (een munitiekistje) ergens verstopt midden in het bos. In deze cache zaten ook wat "goodies" die je eruit mag halen (maar alleen als je er ook weer iets in terug stopt). Voor kinderen die meezoeken is dat natuurlijk een geweldige beloning