Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

zondag 21 augustus 2011

Terug van vakantie


Inmiddels weer een dag of vijf waarvan ik er twee ook al weer gewerkt heb...
Maar wat hebben we een heerlijke vakantie gehad in La Douce France, we hebben geboft met het weer, slechts anderhalve dag regen :)

Hieronder een kleine indruk van onze vakantie

Théâtre Antique in Orange

Een verkoelend watervalletje tijdens een bergwandeling

Heerlijk eten, varierend van maaltijdsalades tot lekkere hapjes op de bbq

Paardrijden in de prachtige bossen van noordelijke Ardeche

Lekker lezen.....

(onvrijwillige) deelname aan een straattoneelstuk tijdens een middeleeuws feest in Désaignes
Zoeken èn vinden van een geocache in de buurt van onze camping

Uiteraard kon ik het niet laten om ook iets "handwerkerigs" mee te nemen, dat moest echter vlak voor mijn vakantie nog even bedacht worden omdat ik momenteel alleen werk onder handen heb dat veel te groot is om mee te nemen in een vakantiekoffertje....
Uiteindelijk ben ook ik bezweken aan het "hexenvirus", ik ben begonnen om hexenblommen te maken van de vliscostoffen waar ik ook de aussiequilt van ga maken, lijkt me gezellig staan straks op de bank: een heerlijke quilt om onder weg te kruipen met bijpassende kussenhoezen

Komende week hebben de kinderen nog vrij maar daarna gaat het "gewone" leventje weer beginnen. Volgende week alles maar eens op een rijtje zetten: welke swaps gaan we doen, waar heb ik nog een gaatje tijd om hexenblommen te maken, hoe ga ik het nieuwe thema "Spiegeling" van de Uitdaging verwerken in een quilt, wat worden de nieuwe opdrachten voor de City & Guild cursus......kortom, ik heb weer meer dan genoeg om handen!

I returned a couple of days ago from a wonderful holiday in France, the pictures give a small impression of the things we did in our holiday. The last picture shows the "hexaflowers" I created during our stay in France, I want to make a cushion cover of the flowers that matches the aussiequilt I try to finish this autumn :)