Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 21 september 2011

Amsterdam en Album Amicorum

Afgelopen weekend waren wij met vrienden in Amsterdam, zaterdag om gezellig samen Amsterdam te "doen" en op zondag hebben de mannen de "Dam tot Dam tour" gefietst onder barre omstandigheden: 15okm gevuld met horizontale slagregens, hagelstenen, polders die blank stonden en onweer dat links en rechts naast de fietsers insloeg, maar alle heren van de fietsgroep hebben de tour uitgefietst dus "petje af"!!!!

We logeerden in deze blokhut op de camping in het Amsterdamse bos, 's ochtends pak je de fiets en 40 minuutjes later sta je in het centrum van Amsterdam.

Fietsen brengt natuurlijk wel wat risico's met zich mee en bij het verlaten van het Vondelpark was het raak: lekke band. Gelukkig konden we de band ter plekke plakken en konden we onze reis vervolgen.

Zondag was het weer zo bar en boos dat we eigenlijk alleen binnen een beetje comfortabel konden vertoeven en hebben we het paleis op de dam bezocht, prachtig gerestaureerd en helemaal in originele staat hersteld. In de diverse kamers lag tapijt en dat geeft wel weer een mooi inspiratieplaatje:


Mijn eerste Album Amicorum viel gisteren op de deurmat, de foto doet geen recht aan het geheel, de kleuren zijn in het echt veel mooier. Het is echter heel moeilijk om glimmende organza goed op de foto te krijgen


Last weekend we visited Amsterdam with friends, we had bad luck when we left Vondelpark: puncture! Luckely we could fix it on site :) On sunday we visited the Royal Palace and on the floor were beautiful carpets, patterns for inspiration.
My first Album Amicorum arrived yesterday, the colors are much more beautiful in real, it's hard to take a picture from shiny organza.....