Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

maandag 24 oktober 2011

Heerlijke dagen in Kopenhagen


 Rosenborg Slot, het allermooiste kasteeltje in Kopenhagen


Het beeld van Hans Christian Andersen in het Rosenborg SlotparkNyhaven, een haven in het centrum met langs één kant heel veel restaurantjes waar je heerlijk kunt eten


 Wisseling van de wacht bij Amalienborg, het paleis van de deense koninklijke familie


Overal in de oude gebouwen en kerken vind je van deze onweerstaanbare mooie mozaikvloeren.....

We hebben enorm genoten van Kopenhagen, een stad die zeker een bezoek waard is.
Nu moeten we nog even heel hard aan de gang met de uitwerking van "Spiegeling" , het quiltje ligt doorgeregen klaar, moet nu  nog de finishing touch krijgen....

3 opmerkingen:

Hannie zei

Wat fijn, om even "op te laden" in zo'n prachtige stad als Kopenhagen! Ik zag er al vaker mooie reportages van. Je hebt natuurlijk veel inspiratie opgedaan?
Ik ben benieuwd naar je Spiegeling. De mijne is eindelijk af, was erg veel werk, ( kan ik niet laten), komt vandaag op de blog.

marjolijn zei

Klinkt als een heel gezellig weekendje er tussenuit. hopelijk heb je weer veel inspiratie gekregen.
gr. Marjolijn

modern art zei

Nadia die laatste foto is een ontwerpje waard, lees dat je het heerlijk hebt gehad.
gr. mia