Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

donderdag 24 november 2011

Oei, een virusje......

..... ben bang dat ik besmet ben met een voor mij nieuw virus. Gisteren kwam ik mijn mandje met bovenstaande stofjes  tegen en spontaan sprong er een virusje uit....

Het huisjesvirus

Zoals je ziet was het virus eigenlijk niet meer te stoppen en heb ik me er maar aan overgegeven

Het vingerhoedjes-, het klosjes- en het klokhuisvirus heb ik altijd kunnen onderdrukken maar nu met de donkere wintermaanden voor de deur vind ik het heerlijk om 's avonds op de bank iets om handen te hebben. Veel gezelliger ook dan op zolder in m'n eentje achter de naaimachine te zitten. Ik heb altijd gedacht dat ik niet meer traditioneel zou "gaan", maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik vind het bovendien heel leuk om iets te maken wat (voor mij) helemaal nieuw is.
Yesterday I found my basket with "country" fabrics and decided to make a cottagequilt of these lovely printed fabrics. In the past I figured out a way not to get infected by the thimble-, the bobbin and the applecorevirus, but now I'm looking forward to the dark winternights on the couch with my little cottages at hand.....

5 opmerkingen:

Hannie zei

Ook ik blijf toch tussendoor met het tradionele bezig.Is vaak heel ontspannend ,hoef je niet altijd te liggen piekeren hoe je iets gaat verwerken! Deze huisjes worden ook weer leuk!
Toevallig haal ik net mijn Theehouse Garden stofjes te voorschijn, maar helaas nog geen tijd om er aan te beginnen!

marjolijn zei

Dat is "ernstig" Nadia. Zo'n virus kan knap hardnekkig zijn.
Toch wel leuk zo'n handwerkje.
gr. Marjolijn

Chriss-Cross zei

"SCHATTIG"
En je hoeft je niet te schamen, want traditioneel quilten is ook leuk en helemaal niet zo gemakkelijk als het lijkt. Vooral de puntjes...

Suus zei

Het belangrijkste is als je er zelf maar plezier in hebt, en ze zijn schattig. Zo komen je mooie lapjes tenminste ook nog eens uit de kast.

Sylvia zei

Ik heb tot nu toe ook nog de klosjes, vingerhoedjes e.d. virus kunnen ontlopen, maar deze huisjes zijn wél héél erg leuk.
Ben benieuwd hoe het er uitziet als je een rijtje af hebt.
Groetjes Sylvia.