Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

zondag 1 januari 2012

Wat zullen we dit jaar eens gaan doen?

Ik ben eigenlijk helemaal niet zo van de goede voornemens, ik maak ze altijd wel hoor,en kom dan meestal tot de ontdekking dat het beter is om een paar keer per jaar dit soort voornemens te maken. Ik beperk me hier dan ook maar tot de dingen die ik dit jaar graag zou willen doen op creatief gebied.Een flinke sprong maken in mijn City & Guild cursus, ik heb de afgelopen weken niet zoveel gedaan en loop dus een beetje achter....


Iets wat ook iedere keer weer terugkomt op mijn "zou graag willen" lijstje: het afmaken van werkjes die er al heel lang liggen, en stiekum zijn er dat nogal wat!

Iedere maand in te schrijven voor de Fibermailthema's en daarbij twee kaarten in hetzelfde thema te maken, één kan er opgestuurd worden en één kan ik zelf houden. Ik heb in de loop van de tijd gemerkt dat ik het jammer vind dat ik geen eigen kaarten meer in bezit heb. Het lijkt me leuk om aan het eind van het jaar een verzameling kaarten te hebben met de diverse thema's en later nog eens terug te kunnen kijken wat je er zelf en wat een ander er van gemaakt heeft.


Misschien eindelijk eens een jaar vol maken met de Sketchbook Challenge?? Vorig jaar haakte ik na 2 maanden al af....waarschijnlijk omdat ik echt een hark ben wat betreft tekenen, hoewel ik het thema voor de maand januari echt heel leuk vind. Ik kan natuurlijk altijd nog besluiten om de Challenge te doen in fabric, Linda Kittmer is daar heel goed in!

Mijn aussiequilt heeft ook aandacht nodig, gelukkig is ie al verder dan de foto hierboven laat zien maar nog lang niet af. Het was de bedoeling dat we er deze winter lekker onder zouden kunnen kruipen, op dit moment niet zo hard nodig met een buitentemperatuur van 13°c , maar ja het zal toch maar ineens gaan sneeuwen....
 
 

En dan hebben we natuurlijk nog de huisjes, inmiddels al twee rijtjes vol :) ik zal wel zien hoever we komen.... Ik vind de huisjes van scraps ook erg leuk, maar iedere dag een huisje, ik zou  niet weten wanneer ik dat zou moeten doen.

Er blijven natuurlijk nog een heleboel dingen over die ook nog wil
  • reageren op al die leuke weblogs die ik bezoek
  • workshops volgen
  • inschrijven voor wedstrijden
  • deelnemen aan onze plaatselijke bee
  • heel veel stof verven
  • ......
Zo, het zal me een druk jaartje worden haha, ik wens jullie ook allemaal heel veel succes en vooral veel plezier met jullie creatieve voornemens!