Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

dinsdag 13 maart 2012

Beetje spannend.....

Weten jullie nog van mijn sterretjesquilt die ik vorig jaar instuurde naar de EQC in Veldhoven? Hij mocht hangen maar kreeg een niet zo goede beoordeling :(  Een van de verbeterpunten was "needs to be straightened" met andere woorden hij hing zo scheef als een..... na de TT is ie in een hoekje terecht gekomen maar onlangs kreeg ik een tip van iemand om 'm te wassen in de machine en 'm vervolgens te laten drogen op badlakens waarbij ie zo recht mogelijk "getrokken" moet worden. Nou, dat wassen in de machine is het spannende punt...... ik heb de lapjes van tevoren namelijk niet gewassen.
De machine draait nu samen met drie color catchers.......mocht de quilt nou helemaal verprutst zijn dan hoop ik in ieder geval dat ik er een paar mooie doekjes aan over hou :)