Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

zondag 2 september 2012

Middagje op pad naar.....

Gisteren was het hier in Brabant prachtig weer en zijn DH en ik een middagje op pad geweest. Ons doel was Woudrichem, ik wilde graag bij Schering en Inslag snuffelen naar een geschikte achterkant voor mijn AussiequiltOp de snelweg bij hooipolder liepen we "vast" vanwege de afsluiting van de A27,  helemaal niet erg want binnendoor naar het pontje van Dussen is eigenlijk veel leuker. Het was gelukkig niet superdruk en heel snel stonden we aan de overkant van de Bergsche Maas


Gezellig door kleine dorpjes gereden, veel huizen te koop gezien en meerdere malen tegen elkaar gezegd "wat is het hier toch prachtig wonen"......


Bij Schering en Inslag lekker buiten op het terras in het (hete) zonnetje een heerlijke salade gegeten en gesnuffeld in de winkel voor de felbegeerde achterkant. Helaas niets kunnen vinden, wel achterkanten gezien die het konden zijn maar nét niet helemaal waren :) Ik ga nu maar eens proberen om een achterkant te maken van de grote vliscolappen die ik nog heb liggen.


We hebben ook nog wat geocaches meegepakt; bij de molen in Woudrichem hebben we er één gevonden en gelijk ook even de molen bezichtigd en een pak karamelwalnotencakemeel gekocht (perfect woord voor galgje), in het centrum vonden we nog een tweede cache.
Vervolgens via de wielcache ( De Wiel , een soort grote vijver, is ontstaan door een overstroming van de afgedamde Maas ergens in de 18e eeuw) weer naar huis. Een heerlijk middagje!!!