Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 7 november 2012

Tegoedje.....
Dit blokje hadden jullie nog tegoed, in mijn vorige berichtje schreef ik dat ik het die dag zou afmaken, is echt gelukt hoor!!!!
Afgelopen zondag nog even een uurtje tijd gemaakt om een stukje door het bos te fietsen. Ondanks het feit dat het erg nat en modderig was hebben we een paar mooie foto's kunnen nemen. Je kunt aan de foto's wel zien dat het later op de middag was, het was al aan het schemeren.

Zondag ook nog druk doende geweest met de hexagonnen, een opdracht voor City & GuildsZijn jullie toevallig in de komende periode in de buurt van Sappemeer, ga dan zeker even een bezoekje brengen aan deze tentoonstelling, hier kun je er meer over lezen