Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

zondag 24 februari 2013

Blokje Blauw


Er is deze week niet zoveel gedaan aan creativiteit, ben wel heel druk geweest maar met allerlei andere dingen. Het volgende blokje is inmiddels op papier gezet, hoop zo nog even tijd te hebben om de stukjes stof vast uit te knippen....
Vanmiddag ga ik met mijn gezin en mijn broer een bezoek brengen aan mijn oudtante (zus van mijn oma en tevens mijn peettante) in Duffel, onder Antwerpen. Ze is inmiddels al 92, stokdoof, slecht ter been maar enorm bij de tijd!

Dit is het resultaat van mijn laatste activiteit voor City & Guilds, de opdracht was om 5 verschillende free motion quilting samples te maken. Ik heb er in de linkerbovenhoek nesteloogjes in gemaakt zodat ik ze samen aan een ring kan bewaren.

I made another little "blueblock" last week and I completed an activity for City & Guilds, the activity was to create 5 different free motion quilting samples. I made little holes in the left uppercorner, with a ring I can hold them together