Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

dinsdag 19 maart 2013

VIRUS!!!!

Helaas heeft het computervirus hier in huize Bekker meedogenloos toegeslagen, zo erg dat onze provider het internet in eerste instantie helemaal afsloot. Ik zal jullie niet met details vermoeien, maar alle gebruikersapparaten moeten aan een grondige virusinspectie onderworpen worden en dat betekent dat we ze wel even kwijt zijn......We werken nu op een leencomputer en zijn inmiddels weer aangesloten op internet. Ik kan helaas geen leuke foto's plaatsen en dus moeten jullie het eventjes doen met die schoonheden van hierboven :) Ik probeer wel zoveel mogelijk bij jullie op bezoek te komen maar ik heb helaas niet van iedereen het weblogadres paraat. Hoor je me dus een poosje niet dan kan ik je niet bereiken maar kom zeker terug als mijn eigen apparaatje weer "gezond" is!

5 opmerkingen:

Carin zei

Dat is balen Nadia !!!

Hoop dat je wel nog mijn mail had gekregen met mijn bedankje voor de leuke knoopjes/garen.

Hannie de Beer zei

Heel vervelend! Maar hebben jullie geen goede virusscanner ? Ik heb dit nog nooit bij de hand gehad gelukkig.
Sterkte!

marjolijn zei

Sterkte ermee. Dit zijn altijd heel vervelende dingen. Gelukkig heb je nog een lijstje met leuke blogs via je eigen blog te lezen.

Saskia Smit zei

heel vervelend. maar je houdt nu meer tijd over voor je quiltwerk.

Chriss-Cross zei

Zodra je weer "in de lucht"bent, verwachten we wel een update van je bezigheden! En nu je geen blogs kan lezen, kun je lekker doorwerken aan je "bolleke"!