Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

maandag 1 juli 2013

Vakantie en druk doende met.....

  ....het in elkaar zetten van mijn City & Guild quiltje.  Deze foto is gisteren aan het eind van de middag gemaakt toen het zonnetje heerlijk scheen en de temperatuur heel aangenaam was om lekker buiten te zitten en zelfs met een glaasje rosé (of misschien wel juist daarom....) zijn de hoeken supermooi in verstek uitgekomen .
Zo ziet het quiltje er nu uit en het volgende obstakel is "hoe ga ik 'm quilten", voor de cursus is het ook van belang dat er voldoende quiltwerk in zit, dat mag machinaal of handwerk zijn. Aangezien ik al enorm achterloop op mijn deadline :( ga ik voor machinaal!

Linksonder piept er een blokje van de Lensquilt onderuit, daar hoop ik straks in de wintermaanden ook weer tijd voor te kunnen vinden, net als voor de Aussie en het superleuke borduurwerkje en.......druk druk druk!!!

Op vakantie moet ik ook altijd iets van lapjes bij me hebben, heel vaak komt er helemaal niets van quilten maar op de één of andere manier word ik onrustig als het niet in mijn tas zit. Gisteren dus maar weer eens het "blauwtjeskoffertje" opengegooid en gekeken wat er straks mee kan op vakantie......nou nog een heleboel want hij is nog laaaaaaang niet klaar!


My holidays started last weekend and I'm busy now finishing my City & Guild quilt. While enjoying a good glass of wine I got the angels of the borders exactly together in the right way. Next step is quilting and I didn't decide yet what to do, for the course it's also important to quilt a large space by machine or by hand. As I'm behind on my deadline, I'll choose "by machine"......
I also took a look in my "little blueblock suitcase" to see what I can take with me on our holidays in France. Well, I can tell you I can take a lot because this project is far from finished :)