Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

vrijdag 2 augustus 2013

Vakantie in Frankrijk

Het is inmiddels al weer ruim anderhalve week dat we terugkwamen van onze zomervakantie in Frankrijk. Het was heerlijk, twee weken mooi weer, heerlijk gegeten, relaxed en mooie dingen gezienNiet alleen relaxed hoor, ik heb ook hard m'n best gedaan aan het doorquilten van mijn cursusquiltje, in het midden van de foto zie je mij onder de boom in de schaduw.....tis helaas niet gelukt om 'm helemaal af te krijgen......


14 juli, de nationale feestdag in Frankrijk met een grandioos vuurwerk in La Mure


Onderweg tijdens een hele mooie (en ook zware) bergwandelingHeel leuk was de Tour de France die vlak bij onze camping voorbij kwam, allereerst de reclamekaravaan en daarna in een flits de rennersDH kreeg van de kinderen en mijn broer alvast een kadootje voor zijn verjaardag half augustus: een helicoptervluchtje, hij vond het geweldig!


De laatste avond werden we "getrakteerd" op een enorme onweersbui met dito hagelstenen. Gelukkig hebben onze tenten de storm overleefd (de tent van DD2 stond wel een beetje vol water...). We hebben van de nood maar een deugd gemaakt en het bier gekoeld met de hagel ;)