Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

dinsdag 17 september 2013

Knippen en plakken


Gisteren vond ik op ATC's for All een leuke twinchie (kaartjes met de maat 2inchx2inch) swap met het thema "Monochromatic". Ik ben in mijn tijdschriften gedoken en daar strookjes in dezelfde kleur uitgeknipt en die "al la kleuterschool" als een matje in elkaar geweven. De bontgekleurde twinchie is een extraatje voor de host als dank voor het organiseren van de swap

Yesterday I found a lovely twinchieswap at ATC's for All with the theme "Monochromatic". I searched my old magazines for little paperstrips in the same color and weaved them together as I learned in Kindergarten. The multicolored twinchie is a gift for the host.