Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

dinsdag 8 oktober 2013

Bij tante Toos

Afgelopen zondag was ik met mijn 3 schoonzussen en mijn schoonmoeder bij Tante Toos in Poeldijk ter gelegenheid van de 40ste verjaardag van één van de schoonzussen. Samen gaven we haar een dagje uit inclusief workshop bij tante Toos en een etentje in Kijkduin.
Dit is het winkeltje van Karin, wat een genot om een hele middag tussen stofjes, garens, bandjes, knoopjes en allerlei decoratiefrutsels te vertoeven, Heerlijk!

Twee van ons gaven de voorkeur aan een middagje breien en uiteraard was het niet af maar ze zijn een heel eind gekomen met de poncho gebreid van superdikke wol met dito breinaalden

Zelf maakte ik een memobord, toen ik de letterstof zag was ik meteen verkocht :) Ik heb er draden overheen gespannen waar ik al die leuke fibermailkaarten tussen kan steken.....
Aan het eind van de middag nog even poseren met onze creaties (ik zit linksonder) en.........op weg naar Kijkduin voor een heerlijke visschotel, jammie!


Last sunday we, my mother-in-law and my three sisters-in-law, celebrated the 40th birthday of one of my sisters-in-law. We took workshops at Tante Toos in Poeldijk and it was lovely to be surrounded by fabric, yarns, buttons, ribbons and all kinds of decorationstuff, WONDERFUL!
After the workshop we drove to Kijkduin to have a delicious fishdish, jammie!