Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

zondag 24 november 2013

Kringloopblijheid


Gisteren bij een bezoekje aan de plaatselijke kringloopwinkel een heleboel zilveren kerstballen en een hele mooie piek gescoord! Inmiddels ben ik een trouwe volger van de weblog van Ingrid >klik< Zij is een fanatieke kringloopbezoekster en maakt de mooiste dingen met de spulletjes die ze daarvandaan haalt. Zij heeft ook een boek geschreven "Kringloopgeluk" en ik hoop dat Sint die voor mij meegenomen heeft uit Spanje.......
Niet allen de kringloopwinkle vind ik leuk, ook op marktplaats mag ik graag "winkelen" en kijk eens wat ik van de week kocht bij mij "om de hoek"Een kaartenmolen voor mijn postcrossing kaarten (het zijn er al 6) voor de fibermailcards en straks voor de kerstkaarten! Het kerstboompje is van DD voor op haar studentenkamer, ook gisteren gescoord in de kringloop voor een prikkie.

Mijn bookpage voor Cobi met het thema vogels is van de week ook goed aangekomen


Afgelopen week waren er ook drie jarigen in de fibermail verjaardagsswap en daarvoor maakte ik deze kaarten


De bovenste had ik nog liggen van een eerdere swap met het thema Matisse, de middelste maakte ik met mijn kokopelli stempel die ik maakte op de fibermaildag en de onderste was een proefje voor de bookpage die zo goed lukte dat ik er een kaart van maakte.