Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

donderdag 6 maart 2014

De slingers hangen......


.....en ik ben weer een jaartje ouder! Ik zit gelukkig nog wel steeds aan de goede kant van de 50 :)

De afgelopen dagen ben ik al enorm verwend met verjaardagskaarten van de deelnemers aan de verjaardagsswap van de dutch fibermailgroep. Het zijn stuk voor stuk hele mooie kunstwerkjes!!


Afgelopen week "viel" ook Rusland op de deurmat, Ans maakte voor mij deze matroesjka bookpage voor mijn landenverzameling. Er komen nog 2 bookpages en tot op heden heb ik nog geen dubbele landen ontvangen.

Zelf stuurde ik natuurlijk ook een bookpage naar Hannie, Hannie heeft als thema "Jugendstil" gekozen. Ik vond dat een lastig thema en heb lang na moeten denken over hoe ik dat aan zou pakken. Uiteindelijk heb ik een tekening uit een boek vergroot en overgetekend, de tekening ingekleurd met verf en gekopieerd op stof, daarna met stiksels hier en daar accenten aangebracht. Enkele jaren geleden was ik met een vriendin in Praag en heb daar het Mucha museum bezocht. In het museumwinkeltje kocht ik toen enkele boekenleggers en die kwam nu leuk van pas als begeleidend kaartje in het vakje aan de achterkant.