Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 12 december 2007

Kerstmailart

Vandaag kreeg ik bericht dat mijn kerstmailart goed is aangekomen in Belgie. Het was de eerste keer dat ik zoiets verstuurde en vond het heel spannend of het goed zou gaan. Met het posten flapte het al dubbel en de postzegels zaten eigenlijk ook niet zo goed vast.... Ik was dan ook heel blij om te horen dat de enveloppe ongeschonden de grens was overgestoken.
Today I received the message that my mailart was delivered safely in Belgium. It was for me the first sending such an enveloppe and I hoped it would turn out well. When I put the enveloppe in the mailbox it already doubled up and the stamps were not fixed tight...I was very happy to hear that it passed the border undamaged.