Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

dinsdag 6 januari 2009

Mooi hè, die sneeuw....Zo zag onze tuin er uit vanmorgen rond een uurtje of tien. Prachtig toch?

This is how our garden looked this morning at 10.00 am. Isn't it beautifull?

En kijk, mijn januariborduurtje is ingelijst en hangt nu boven de kalender. Het hele gedoe dat ik bedacht had met een bord en daarop een lijstje was te gecompliceerd, dat ging me veel te veel tijd kosten.....tijd die ik liever besteed aan borduren.

Look, my cross-stitch for January is framed and hangs above the calender now. The whole thing with a board and a frame on it was too complicated, that would cost me too much time...time I rather spent on stitching.

Nu ligt Februari al een tijdje naar me te kijken, wanneer begin je nou eens aan mij? Eerlijk gezegd vind ik je een beetje raar Februari want wat is toch dat "ding" linksboven? (Als je hier klikt krijg je een groter plaatje te zien). Het lijkt wel een beetje op een hamster, maar wat heeft dat in hemelsnaam met Valentijn te maken....Ik ga er in ieder geval een mooi hart borduren ipv een hamster!

February is looking at me for a while, when will you start with me? To be honest, you're a little weird February, what is that "thing" left above? (click here to see a larger image). It looks a bit like a hamster, but what on earth has a hamster to do with Valentine....I'm going to stitch a nice heart on that place instead of a hamster!

8 opmerkingen:

Annet zei

Dat "ding" linksboven bij februari is een groundhog, een soort marmot. Groundhog Day is op 2 februari in Amerika en Canada om te kijken hoe lang de winter nog zal duren. Ik heb lang geleden de film gezien met Bill Murray.

Monique zei

Ja inderedaad dat was ook mijn idee een groundhog.
Dan weten ze waaneer de lente begint.

Groetjes Monique

Gerda zei

leuk dat januari borduurtje.Ik heb hem ook gedownload.Kun je mij misschien vertellen welke kleuren je voor DMC gebruikt?
Waar heb je het lijstje gekocht?
Groetjes van Gerda

Anoniem zei

Ik dacht dat het een zeehondje was........leuk zo'n maandenproject; ik houd ook van langlopende "dingen" ben nu alweer maanden bezig met 90000 kogelafdrukjesn zoals je weet die langzaam veranderen in portretjes. Heerlijk zo;n karwei !! Succes met je februari borduurtje en de beste wensen voor het nieuwe jaar!!!

marlies zei

de laatste reactie was van mij: Marlies

Jantine zei

Ik dacht aan een Murmeltier, een soort grote marmot te vinden in de Alpen, maar ik zie dat je al antwoord hebt. Ben benieuwd naar je hart!

Miriam zei

Hi wat een leuke patronen. January, Februari, ik neem aan dat ze er zijn voor het hele jaar. Kun je me ook vertellen waar je de patronen vandaan hebt ? of waar ik deze kan bestellen ?
Thanx

nadia zei

Hier even wat antwoorden op jullie reacties:
Gerda: De kleuren DMC kies ik zelf uit per patroontje, het lijstje kocht ik bij de Action
Miriam: de patronen komen van de volgende website(daar kun je ze ook downloaden)http://www.rainbowgallery.com/freechartdownloads.cfm?ID=11