Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

vrijdag 13 februari 2009

Update blokken Civil War

Ik weet dat ik een dagje te vroeg ben met het showen van mijn blokken, maar morgen lukt het me niet om een berichtje te plaatsen. Drie blokken heb ik de afgelopen vier weken in elkaar gezet en het was me weer een waar genoegen.....


I know I'm a day earlier to show my blocks, but tomorrow I don''t have time to post. I made three blocks in the last four weeks and I was delighted again....

Langzaam begin ik door mijn "perfecte" stofjes heen te raken en aangezien ik graag zoveel mogelijk stofjes uit eigen voorraad wil gebruiken moet ik af en toe voor een iets minder perfect stofje gaan. Ik heb echter helemaal geen (oud) rose lapjes in huis en ook die komen voor in de blokken. A.s zondag op de beurs in Rijswijk maar eens kijken of ze zulke (en misschien toch ook nog wel andere...... :-) stofjes verkopen.

Ik heb nog steeds plaatsjes over in de auto dus als er nog mensen zijn uit de omgeving van Oosterhout (bij Breda) die mee willen rijden naar Rijswijk stuur me dan gerust een mailtje!