Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 5 augustus 2009

Augustus en een Lavendel ATC


Net op tijd hangt ie aan de muur, het Augustus kalenderborduurtje... Inmiddels ligt September klaar bij de vakantiespullen, want die gaat gemaakt worden tijdens onze vakantie in Italië. Het zal niet altijd meevallen in de warmte, maar misschien koelt het 's avonds en beetje af zodat er toch nog wat geprikt kan worden.Just in time it's hanging on the wall, the August calendercross-stitch.... September is already packed in for our holidays in Italy. It won't be easy to stitch in the heat , but hopefully temperature will drop a little bit in the evening so I can do some stitches during that time.
Deze prachtige ATC kreeg ik van Hannie, helaas zijn de kleuren niet zo mooi als in het echt. Hannie maakt iedere week een kaart en vorige week maakte ze een kaart met als thema lavendel. Ik stuurde haar een berichtje dat ik helemaal weg was van die kaart en vooral van de kleur "lavendelblauw". Prompt lag er een paar dagen later deze schitterende ATC in de bus, lief hè? Neem maar eens een kijkje op haar weblog, ze maakt hele mooie dingen......This beautifull ATC I received from Hannie, unfortunately the colours are not so beautifull as in real. Hannie makes a fibercard every week and last week she made a card with the theme lavender. I sent her a message with my compliments and that I liked her card very much, especially the colour "lavender blue". 2 Days later I found this wonderfull ATC in my mailbox, isn't that sweet of her? Take a look at her weblog, she makes beautifull stuff.....

3 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Allereerst een hele fijne prettige vakantie, hoop dat het niet te warm is. zodat je toch heerlijk kunt handwerken.
Mooi je blokken van de CWD
Wat een leuke kaart, ga zo even bij haar kijken.
Groetjes Joke

Babs zei

Hallo,

Op jouw blog kon ik lezen dat jij de Witchy Washy gemaakt hebt, maar ik twijfel er aan om het patroon te kopen. Overal waar ik ga zoeken zeggen ze dat de patroon niet met dmc of anchor garen is, en ik ben bang dat ik het garen niet kan vinden. Kan je me helpen en zeggen welk garen ze gebruiken in de nummering?

Liefs, Babs

nadia zei

Hoi Babs, ik reageer even op deze manier, ik hoop dat je het leest. Zelf heb ik het patroon van iemand gekregen via e-mail. Bij het uitprinten zijn de tekens wat vaag geworden maar met wat puzzelen kwam ik er wel uit. Het garen wat ze in dit patroon gebruiken is DMC. Ik kan je eventueel ook wel aan het patroon helpen. Als je geinteresseerd bent moet je me maar even een mailtje sturen. Groetjes, Nadia