Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

donderdag 3 september 2009

Ben er weer......

.... na drie heerlijke weken in het mooie Italie. Wat hebben we genoten van het land, de natuur, het heerlijke eten en de soms wel wat tè warme zon! We hebben een week doorgebracht aan het Idromeer (ter hoogte van het Gardameer). Daarna hebben we op een camping gestaan ong 30 km boven Rome, in deze week hebben we tweemaal een bezoek gebracht aan Rome. De eerste keer het Colosseum en het Forum romanum (oude stad), werkelijk prachtig, je komt ogen tekort om al dat indrukwekkends in je op te nemen. De tweede keer hebben we het Vaticaan bezocht, helaas niet zo handig van ons om dat op zondag te doen , het Vaticaan is dan namelijk gesloten....helaas geen Sixtijnse kapel, maar wel de St Pieter. Onze meiden waren echter te bloot gekleed en mochten de kerk niet binnen, dus voor allebei een sjaaltje gekocht en daar zo goed en zo kwaad als het kon, de blote schouders en de blote bovenbenen ingewikkeld. De beveiligingsmannen keken heel bedenkelijk maar uiteindelijk mochten onze meiden ook mee naar binnen. (Wij, als ouders, konden er wel om lachen, onze twee meiden van 13 en 14 absoluut niet!!!). De derde week hebben we aan een klein stuwmeertje gestaan boven Florence en ook deze stad een keer bezocht. Zowel bij dit bezoek als bij de twee bezoeken aan Rome hebben we de hitte ( tegen de 40 graden) getrotseerd, eigenlijk veel te heet om een stad te bezoeken, maar ja je komt er natuurlijk niet iedere dag.....


I'm back from three wonderfull weeks in Italy. We enjoyed the country, the nature, the delicious food and , the sometimes to hot, sun. We visited Rome twice, with the beautifull Colosseum and Forum romanum (ancient city) and we visited Florence once. Both very beautifull cities, although the temperature was sometimes unendurable (almost 40 degrees Celcius).


De eerste week aan het Idromeer was het wat minder heet en vooral 's ochtends in de schaduw heb ik heerlijk kunnen borduren. Het kleine rode autootje van de Round Robin van Natascha heb ik in deze week helemaal af kunnen krijgen.

Our first week at the Idro lake was less hot and especially in the morning in the shade I was able to stitch. The little red car for the Round Robin of Natascha was completely finished.En het is me ondanks de hitte in de laatste week ook nog gelukt om het septemberborduurtje af te krijgen.

I even managed to complete my september crossstitch in spite of the heat in the last week