Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

dinsdag 8 december 2009

Tijdschrift

Zoals ik in mijn vorige bericht al schreef heb ik een exemplaar van het tijdschrift "Quilt & Zo" van Sinterklaas gekregen. Ik vind het een leuk tijdschrift, ik vind alleen dat er naar mijn smaak toch teveel traditioneel in staat. Aangezien ik voor mezelf min of meer de keuze heb gemaakt liever in "artquilts" verder te willen gaan laat ik het blad voor wat het is en heb ik zojuist een abonnement genomen op dit tijdschrift


I wrote in my last post that I got the magazine "Quilts & Zo" from Sinterklaas. I like the magazine although I think there's too much traditional in it. I made for myself, more or less, the decision to continue in artquilting so I just ordered this magazineOp hun website kun je heel veel info vinden over dit blad en kun je 5 kleine projecten downloaden onder het kopje "free stuff"

On their website you can find a lot of information about this magazine and even the possibility to download 5 small projects. You just have to click on "free stuff"

3 opmerkingen:

Margeeth zei

Dat vond ik nou ook. De eerste keer stond er nog redelijk wat modern in, maar nu had het traditionele wel erg de overhand. Quilting arts is een heel erg leuk blad, ik neem het altijd van iemand over, dus lees het (met wat vertraging) ook. Wat ik ook een erg leuk blad vind, is patchwork profesional. Een beetje hetzelfde idee als quilting arts, alleen wat meer op Europa georienteerd. Het is wel in het duits, dat leest voor mij iets moeilijker.

Sylvia zei

Ja het probleem met tijdschriften is, dat er vaak maar een paar artikelen instaan, die je leuk vindt. Bij Quilt en Zo, kreeg het ook van Sinterklaas, denk ik dat ze sommige dingen wel wat duidelijker uit moeten leggen. Voor beginners is de uitleg bij b.v.de Bargello denk ik niet zo vanzelfsprekend.
Ik houd juist wel weer van meer traditioneel, maar soms in een modern jasje.

hannie zei

Een prima tijdschrift! er staan veel experimenten in, met goede uitleg. Ik heb het 2 jaar lang gehad, vorige week het laatste nummer. Engels is voor mij toch best lastig,dus heb ik alweer een poosje het Duitse Patchwork professional. Daar komen ook regelmatig dezelfde dingen in. Voor mij is dat veel gemakkelijker te lezen. Wat je zegt van Quilt en zo, vond ik ook. Maar ik wens je veel inspiratie met je Quilting- Art magazine!