Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

zondag 6 december 2009

Heerlijk Avondje

Gisterenavond met ons gezinnetje Sinterklaas gevierd, de kinderen zijn inmiddels zo groot dat we alleen nog voor elkaar een surprise met kadootje maken. Iedereen had weer goed z'n best gedaan en het was reuzegezellig. Traditioneel eten we dan stokbroodjes met franse kaas aan de salontafel in woonkamer. Toen de kinderen nog kleiner waren en heilig geloofde in de Goedheiligman klopte we wel eens stiekem onder de tafel, ze schoten dan vaak een meter de lucht in. Gisteravond probeerde ik dat nog eens en de reactie die ik kreeg...ja duh mam... ;)
Hier zit ik gehurkt voor mijn surprise door mijn oudste dochter gemaakt. In het gedicht waren allerlei opdrachten verwerkt waarbij ik cijfers moest verzamelen. Deze cijfers correspondeerden weer met de vakjes op de surprise zodat ik wist waar ik mijn kadootjes kon vinden. Dit natuurlijk allemaal naar aanleiding van mijn nieuwe "verslaving" het geocachen. Ik ben ook erg verwend met kadootjes, een superdeluxe witte-pralinechocoletter, het tijdschrift "quilt&zo" en een CD van Josh Groban (liedje horen? klik hier)
Onze jongste dochter maakte voor haar vader een nieuwe tomtom. De andere is op een tamelijk genante manier tijdens onze zomervakantie gesneuveld en tja, daar wist Sinterklaas wel raad mee in een surprise èn in een gedicht. De kadootjes die eruit kwamen: een chocoladeletter en het nieuwste boek van Dan Brown, "het verloren symbool"Voor onze jongste dochter maakte ik dit pentagram vanwege haar interesse in Wicca. Voordat ze haar gedicht voor mocht lezen moesten alle kaarsjes van het pentagram aangestoken worden. De kadootjes die Sint voor haar meebracht: zakjes "vreemde" thee, chocoletter, flesjes etherische olie, een Suske & Wiske, een tekenboek over manga heksen & trollen, een marsepeine paardje en een CD van Mika (die kennen jullie vast wel, luister hier maar eens)
Deze "toffe peer" maakte Pa voor zijn oudste dochter, verwijzend naar haar fruitverslaving en de toffe peren (lees jongens) die hier misschien allemaal nog over de vloer zullen komen.....De inhoud van de peer: chocoletter, boek "Dagboek van een Geisha" en een CD van Jason Mraz, vast ook bekend bij jullie, luister maar hier