Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 14 april 2010

14 april, update CWDQ

Hoogste tijd voor de update van de Civil War Diary Quilt! Ik heb "hard" gewerkt deze maand en meer blokken afgekregen dan ik nu laat zien..... :) maar aangezien onze vakantie in de volgende maand valt, vind ik het wel een prettig idee om al iets klaar te hebben.
Zometeen ga ik naar de tweede dag van mijn workshop stof verven/printen van Dijanne Cevaal, het duurt dus even wat langer voordat ik bij mijn CWDQ collega's op bezoek kan....

Deze heerlijke stapel vlisco's kreeg ik gisteren van Hannie. Zij maakte al vier quilts van vliscostoffen en vond dat meer dan genoeg en was "blij" dat ze verlost was van de vlisco's! Prachtig toch, in één klap twee mensen gelukkig.... Ik ben er heeeeel erg blij mee en wanneer je weet dat de stapel op de foto nog niet eens de helft is van wat ik heb gekregen, kun je je voorstellen dat ik er ook nog heel veel quilts van kan maken.... Hannie, nogmaals heel erg bedankt voor de prachtige stoffen!!

13 opmerkingen:

Lida zei

Prachtig jouw CWD blokken, vooral die bovenste twee, ik zei spontaan Wauw, dus dan weet je dat ik dat echt meen! Gaaf die mooie stapel stoffen, ja soms wordt je som mige soorten stof zat en dan is het toch heerlijk dat een ander er van kan gaan genieten! Fijne dag, groetjes
Lida

Erica zei

Mooie blokken in erg mooie kleuren. Je hebt hard gewerkt!

Mascha zei

Wow, Ik vind al je vier de blokken erg mooi. De kleuren van het tweede blokje is schitterend.
Groetjes Mascha

Cybele's patch zei

Prachtige blokjes, zoals altijd. Je werkt zo mooi en nauwkeurig!
Veel plezier op de workshop.

Klaske zei

Jij hebt zeker hard gewerkt!Mooie blokjes!

inge zei

leuke blokken en veel plezier in de workshop! fijne vakantie alvast!

wilmakuin zei

je hebt reuze hard gewerkt!! mooie blokken!!

katrien zei

Hele mooie blokjes,en 4 stuks das al wat hé.

Petra zei

Hoop dat je een leuke dag hebt gehad. Je blokken vind ik prachtig, vooral de bovenste twee.

Inge Slaats zei

Geweldig mooie blokken, alle 4!

hannie zei

Leuke blokken Nadia! En wat gezellig om de Vlisco's op de foto te zien, en niet meer in mijn kast. Geeft een heleboel rust,in de wetenschap dat jij er wat mee kunt doen!

Guusje, zei

Wat een verwennerij om zoveel prachtige stoffen te mogen krijgen. Je blokken zijn weer erg mooi geworden, en leuk vakantie alvast veel plezier.

Heleen zei

Je blokken zijn schitterend. Prachtige kleuren en stoffen. Succes met je vlisco's!