Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 14 april 2010

14 april, update CWDQ

Hoogste tijd voor de update van de Civil War Diary Quilt! Ik heb "hard" gewerkt deze maand en meer blokken afgekregen dan ik nu laat zien..... :) maar aangezien onze vakantie in de volgende maand valt, vind ik het wel een prettig idee om al iets klaar te hebben.
Zometeen ga ik naar de tweede dag van mijn workshop stof verven/printen van Dijanne Cevaal, het duurt dus even wat langer voordat ik bij mijn CWDQ collega's op bezoek kan....

Deze heerlijke stapel vlisco's kreeg ik gisteren van Hannie. Zij maakte al vier quilts van vliscostoffen en vond dat meer dan genoeg en was "blij" dat ze verlost was van de vlisco's! Prachtig toch, in één klap twee mensen gelukkig.... Ik ben er heeeeel erg blij mee en wanneer je weet dat de stapel op de foto nog niet eens de helft is van wat ik heb gekregen, kun je je voorstellen dat ik er ook nog heel veel quilts van kan maken.... Hannie, nogmaals heel erg bedankt voor de prachtige stoffen!!