Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

zondag 18 juli 2010

AH inpakpapier

Kijk toch eens hoe grappig dit inpakpapier van de AH is, uitermate geschikt voor het maken van collage kaarten/ATC's. Je zal maar het thema "sperciebonen"of "spritskoeken" treffen, kun je mooi vooruit met dit papier :)

In de Fair & Square swap van de afgelopen tijd trof ik als swappartner Karen D. , zij maakte voor mij bovenstaande square naar een patroon van Lizzie Kate, helemaal in de roos want ik vind haar patronen superleuk!
Dit is mijn square voor Karen D. een patroon van Little House Needlework "Red House in Winter" en dat was voor Karen ook helemaal in de roos want na ontvangst schreef ze mij dat zij bezig was met de hele serie en dat het rode huisje als volgende op de lijst stond, maar omdat ze 'm van mij ontving hoefde ze 'm zelf niet meer te maken en kon ze weer snel verder met de andere patroontjes.


Deze kaart maakte ik voor de fibermailgroep met het thema "beweging"


En dit is toch wel de grappigste ATC swap waar ik tot op heden aan mee heb gedaan. Iedere deelnemer moest drie gezichten tekenen met de ogen dicht, daarna werden de kaartjes opgestuurd naar de host en vervolgens weer allemaal uitgedeeld. De bedoeling is om van de gezichtjes een kaartje te maken waarin, uiteraard, het gezicht weer terugkomt. Hier onder kun je zien wat ik er van gemaakt heb