Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 21 juli 2010

Zomerkaarten


Dit zijn kaarten met het thema "Zomer" die ik maakte voor de fibermailgroep. Helaas zijn de kleuren wat flets op deze foto, in het echt is de kleur overwegend rood ipv het oranje wat je hierboven ziet.
These "Summer" cards I made for a fibermailswap. Unfortunately the colors are a little bit pale, in real the color is much more red, instead of the orange you see above.

3 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Rood of oranje. Ze zijn prachtig Nadia! Zinderende zomer zeker!Hopelijk ben ik één van de gelukkigen die hem in de bus krijgt?

Jeanet zei

Hoi, wat leuk om te zien; een heel andere techniek dan die voor mij bekend is. Het ziet er inderdaad erg vrolijk en zomers uit!
Fijne vakantie! (Ja, dat is nog een lange weg tot aan 6 september...)
Groeten Jeanet

Johanna Zweden zei

Schitterend de kleuren stralen he tegemoet
Fijne dag groetjes JOke