Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 13 oktober 2010

CWDQuilt update
Ik ben een ietsje pietsje te vroeg met de update van de CWDQuilt, maar morgen vertrek ik met een vriendin voor een paar dagen naar Praag. Vol goede moed heb ik de blokken van deze quilt weer opgepakt en er deze maand 2 gemaakt. De witte driehoekjes onder en links van het onderste blok zien er een beetje "vormeloos" uit, ik had namelijk een foutje gemaakt bij het in elkaar zetten. Gelukkig worden het weer driehoekjes als het blok straks in de quilt verwerkt is...Is dit geen dot van een kat? Ik kreeg 'm van Bep nav een ruil op de fibermailgroep

This month I made two blocks for the Civil War Diary Quilt, the two white triangles at the bottom and the left side of the lower block looks a little bit "schapeless" because I made a mistake when I sewed the block. Fortunately they'll turn out as real triangles again when the block is placed in the quilt.....The lovely cat I received from Bep from a swap on the fibermailgroup, adorable isn't it?

10 opmerkingen:

katrien zei

Fijn dat je de CWD weer hebt opgepakt.Mooie blokjes.

Marleen zei

jawel hoor, heel mooi is die kat!

hannie zei

Een heel fijne reis en verblijf in Praag!

Mascha zei

Het zijn weer super blokken.
Fijn dagen in Praag.
Groetjes Mascha

Cybele's patch zei

Knap hoo, dat je toch weer doorgaat met de CW. Je blokjes zien er altijd zo mooi uit dat het zonde zou zijn om ze weg te stoppen. Leuke kat ook!
Veel plezier in Praag.

Inge Slaats zei

Mooie blokken, Nadia. Fijn dat je weer meedoet.
Gave kat!

Erica zei

Dat zijn mooie blokken! Fijne dagen in Praag.

Lida zei

Hij ziet er schattig uit! Ik bedoel die kat! En je blokken zijn ook weer heel mooi en ach een foutje hoort er gewoon bij! Groetjes
Lida

Guusje, zei

Wat een mooie blokken heb je gemaakt en wat is de kat ook erg mooi.

Heleen zei

Mooie blokken Nadia! Leuk dat je weer de schouders er onder zet. En zo te zien heb je het lekker in praag gehad.