Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

maandag 11 oktober 2010

Knuffels zoeken een nieuw huis.....

Mijn jongste dochter heeft haar kamer opgeruimd en vond het tijd dat ook de knuffels een ander plekje gingen krijgen! Dat plekje is gevonden, namelijk op de overloop..... Moeder vindt dat niet zo'n goed idee, vandaar dat we op zoek zijn naar een goede bestemming voor een vuilniszak vol knuffels... Wie weet iemand die we daar blij mee kunnen maken, anders zit er niets anders op dan de zak af te geven bij de kringloop en ik weet niet of al die knuffels (met mooie herinneringen) dan ook werkelijk een goede bestemming krijgen.

My youngest daughter cleaned up her room and she also found the time right to move the stuffed animals to another place....the corridor....which I didn't agree! So now we are looking for a new home for all the stuffed animals ( animals with a lot of memories....but little girls grow up!)

3 opmerkingen:

Margeeth zei

Ik heb weleens gehoord van projecten waar ze knuffels nodig hebben om aan kinderen te geven die een ongeluk hebben gehad en met de ambulance naar het ziekenhuis moeten.
En anders zijn er altijd nog de weeshuizen in Roemeni├ź, bijna in alle plaatsen wordt daar wel voor ingezameld. In Tiel kwam daar altijd een aankondiging van in het lokale suffertje, dan kon je het op een woensdagavond gewoon brengen.
Je kunt het ook op gratis op te halen . nl zetten, daar heb ik ooit ook een vuilniszak knuffels opgezet, die werden toen opgehaald door mensen die het ook weer naar een weeshuis in Roemenie brachten.

hannie zei

Hier staat altijd vraag en aanbod in de dagelijkse krant,waar ik al verschillende keren spullen ben kwijtgeraakt aan mensen die het goed konden gebruiken, o.a. een kastje vol ministeck dat een vader vroeg voor zijn dochter met het het Syndroom van Down. Was er dolgelukkig mee! Is dat geen idee?
Zal in jullie krant ook wel een rubriek staan?

Anoniem zei

Hallo,
ik ben heel erg op zoek naar het eendje Bommes, zag op de foto dat in die zak een eendje zat wat er op leek. Als je je knuffels nog niet weggedaan hebt, ben ik wel geïnteresseerd in dat knuffeleendje...
evelynemean@hotmail.com