Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 20 oktober 2010

Deuren in Praag


Ik heb in Praag een aantal bijzondere deuren gefotografeerd, als ik alle deuren had willen fotograferen dat had ik nog niet een kwart van de stad kunnen zien, ik heb dus een groot aantal deuren over moeten slaan. Zojuist heb ik in Picasa een collage hiervan gemaakt (nog niet eerder gedaan) en ik ga nu proberen om deze collage op mij weblog te krijgen.......daar gaat ie.... Grappig tis gewoon gelukt!!
Posted by Picasa

6 opmerkingen:

Hannie zei

Prachtig die deuren!
Binnekort krijgen we hier zeker een werkstukje van te zien?

Lida zei

Grappig, wij fotograferen ook altijd deuren als we op vakantie zijn! Dit zijn trouwens wel heel bijzondere! Groetjes
Lida

Suus zei

Dat zijn hele mooie deuren. Leuk al die verschillen.

Riet zei

Nadia bedankt voor je leuke berichtje op mijn blog. Jij maakt zelf ook hele mooie dingen en de Hannah Gilpin is echt een aanrader :-).
Groetjes Riet.

Carin zei

Mooie collage zeg !! Ook je foto's uit je vorige bericht zijn prachtig

Carin zei

Ik heb je nog een mail gestuurd om je te bedanken voor het geweldige naaldenmapje !!!! Hoop dat je ook die mail gekregen hebt met de vraag over dat ene patroon :-)