Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

maandag 6 december 2010

Dag Sinterklaasje....

Wat een heerlijk Sinterklaasweekend hebben wij weer achter de rug met een heleboel verwennerijen en fantastische surprises. Zaterdag hebben we Sinterklaas bij ons thuis gevierd met de hele familie van DH, totaal 22 personen klein en groot. Ik ben verwend met een hele mooie kersthanger , het tijdschrift "Creatief met patchwork" en het tijdschrift "Help" van Youp van het Hek.
Gisterenavond hebben we pakjesavond gevierd met ons eigen gezinnetje en mijn oudste dochter heeft mij flink te pakken gehad :). Een week of drie geleden ben ik in een stoere bui bij de kapper binnengestapt om mijn haar weer (een beetje) korter te laten knippen. De kapster heeft er toen flink de schaar ingezet en veeeeel korter geknipt dan ik eigenlijk wilde. Ik was daar natuurlijk een beetje "verdrietig" van en er is in de dagen daarna een hoop over te doen geweest :). Dochterlief heeft voor mij 4 mogelijke alternatieven uitgewerkt zoals je hieronder kunt zien met daarbij een heel grappig, mooi en lief gedicht!
De bijbehorende kadootjes: een fles Sambucca (waar ze de nodige moeite voor moest doen omdat ze zelf nog lang geen 18 is), een familyplanner en een heerlijke witte chocoladeletter. Kortom een heerlijk avondje en Sint we zien je volgend jaar graag weer terug!Posted by Picasa