Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

maandag 20 december 2010

Winterwonderland


Dit zie ik als ik vanuit de eetkamertafel (achter mijn laptop) naar buiten kijk, prachtig toch!
Vanaf woensdag gaat het dooien en krijgen we tijdelijk van die vieze blubber, dat mogen ze wat mij betreft overslaan! Stiekum hoop ik op een witte kerst, ik weet dat het lastig is voor mensen die op familibezoek willen gaan, maar het is zooooo gezellig......

Binnen is het lekker warm, inmiddels zijn de slingers voor DD 16de verjaardag opgeruimd en staat de kerstboom te blinken. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het kerstdiner in gang gezet en als ik een beetje tijd overheb werk ik aan het stapeltje zoals je hierboven ziet. Bovenop een blok voor de Civil War Diary Quilt en daaronder mijn "uitdagingsquiltje" met het thema jeugdherinnering.

We still have a lot of snow here in the Netherlands, it's beautiful! Secretly I hope for a white Christmas but if we must believe the weatherforecast, snow will be melting on wednesday.
Last weekend we cleared up the garlands for DD 16th birthday, the christmastree is decorated and the preparations for the Christmasdinner are started. As soon as I have a little time I work on the little stack you can see in the picture. Above a block of my Civil War Diary Quilt and underneath my quilt for "de Uitdaging" with the theme childhood memories

3 opmerkingen:

hannie zei

Je maakt ons wel erg nieuwsgierig Nadia!
En wat de sneeuw betreft, hier ligt ook zo'n berg. Doodeng vind ik het om naar buiten te gaan,we zullen toch nog moeten eten ,en ook krijgen we gasten met Kerst. Maar mooi is het wel!

marjolijn zei

Je bent goed bezig Nadia! En oh wat ben ik benieuwd wat die uitdaging gaat worden. En dan ook nog een leuk project in het nieuwe jaar bij de Kemshalletjes. Lijkt me ook een geweldige uitdaging hoor. Dat wil ik ook zo graag, maar misschien wordt het allemaal toch wel een beetje teveel voor me. Al zou het wel heel leuk zijn om elkaar daarin te stimuleren en helpen.
En het ziet er inderdaad mooi uit buiten. Voglens mij ligt er bij jou meer sneeuw dan bij ons in het noorden.
gr. Marjolijn

Mascha zei

Ik ben erg nieuwsgierig naar je uitdaging. Het ziet er buiten heel mooi uit met al die sneeuw maar ben toch wel blij dat ik lekker binnen zit.
Groetjes Mascha