Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

woensdag 29 december 2010

Woerden en een vakwerkhuis

Vandaag ben ik met DH naar het stadsmuseum Woerden gereden voor de European Art Quilts tentoonstelling.
Ik vond het echt de moeite waard, er hangen natuurlijk altijd quilts die je meer aanspreken dan andere, maar over het algemeen vond ik het een mooie tentoonstelling. Bovenstaande foto is een detail van de quilt van Mirjam Pet en onderstaande foto heb ik geleend van de website van het museum. Dit is niet helemaal mijn smaak, maar hij is wel erg kunstig gemaakt.
En wat vinden jullie van ons nieuwe vakwerkhuisje, kado gekregen van mijn ouders voor Kerst. We hebben al heel wat bezoekers mogen ontvangen die hun buikjes heerlijk vol eten aan de zaadjes die er onderuit "piepen".

Today I visited the European Art Quilts exhibition in Stadsmuseum Woerden with my husband
I liked it very much, there was a nice variety of quilts and techniques. The "grapelady" was made with a lot of skills although not to my taste. The little birdhouse is a Christmaspresent from my parents and a lot of birds already dropped by to get a piece of the pie