Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

maandag 3 januari 2011

2011 en mijn "to do" lijstje....Lieve lezers van mijn weblog, ik wens jullie allemaal een heel creatief, maar bovenal een gezond en gelukkig 2011 toe!
Op veel weblogs heb ik inmiddels al goede voornemens kunnen lezen en hoewel ik het altijd een beetje tricky vind om dat ook te doen ga ik er toch voor.... Eind van het jaar kan ik dan nog eens mijmeren over hetgene wel/niet gelukt is.
  • afronden (haha, ik moet nog starten) van mijn Creative Quiltmaking level2 bij City & Guilds
  • 4 quiltjes maken voor de Uitdaging en als een haas het quiltje van vorig jaar afmaken, het zijn nog maar een paar steekjes....
  • blokken maken voor de Civil War Diary Quilt (hoewel ik weer heftig aan het twijfelen ben...ik heb inmiddels de blokken voor de eerste rij af, maar hij wordt wel ERRUG groot!)
  • quiltje insturen voor de tentoonstelling van de European Quilt Assosiation in Birmingham dit jaar
  • De aussiequilt van Vliscostoffen met een fleece-achterkant maken zodat we daar volgende winter, als het weer zo koud wordt, lekker onder kunnen kruipen.
  • (veel) workshops :). De eerste staat inmiddels gepland voor 12 en 13 januari (Cas Holmes) en in februari mag ik bij Hannie het zeefdrukken komen leren.
  • ATC's en Fibercards maken
  • Bij Supergoof zag ik een geweldige krans voorbij komen, meteen verliefd natuurlijk....Ik wil 'm gaan maken met alleen maar hartjes van diverse materialen , gekocht, gekregen en zelf gemaakt. Vaak zit ik 's avonds nog even uit te puffen op de bank en mis ik een handwerkje, het lijkt me leuk om in die verloren uurtjes hartjes te borduren
oelala, het is een hele lijst geworden.....ben geneigd om hem weer te wissen want dit zijn wel heel veel activiteiten naast een gezin en een baan (met nascholing) maar nee ik laat het gewoon lekker staan we zien wel....