Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

vrijdag 14 januari 2011

Civil War Update........de laatste

Dit wordt mijn laatste CWDQ update.....ik heb gemerkt dat ik met teveel verschillende dingen tegelijk bezig ben en dat ik daar een beetje "last" van heb :) Ik heb daarom de beslissing genomen om de traditionele dingen stop te zetten en me nu vooral te concentreren op het alternatieve textielgebeuren. Ik heb wel mijn belofte gehouden om de laatste drie blokjes van de eerste rij klaar te hebben voor deze update en dat is gelukt! De blokjes zullen tzt wel op een andere plaats terecht komen, want het streven is nog steeds om de quilt met de reeds gemaakte blokken af te maken....
Lieve CWDQ-collega's, bedankt voor jullie maandelijkse enthousiaste reacties en ik wens jullie heel veel plezier met jullie eigen Civil War Diary Quilt!

Gisteren en eergisteren heb ik de workshop bij Cas Holmes gevolgd: The Found Object in Textile Art, erg leuk, leerzaam en vooral inspirerend! Binnenkort zal ik er meer over vertellen en ook wat foto's laten zien.

This was my last CWDQuilt update.....I sensed I'm working on too much different things in one time and that effects me negatively. I made the decision to drop the "traditional" and to concentrate on the "alternative". I kept my promise though to finish the last three blocks of the first row before this update :)

Yesterday and the day before I took a workshop from Cas Holmes: The Found Object in Textile Art, very nice, instructive and inspiring. Soon I'll tell more about it and show you some pictures.

8 opmerkingen:

Margeeth zei

Ik kan me dat wel voorstellen, ik moet ook altijd even 'omschakelen' tussen modern en traditioneel. Ik kan het wel alle twee doen, maar na elkaar, niet tegelijk. Het traditionele werk doe ik als ik geen inspiratie heb voor iets moderns, die inspiratie komt dan wel weer en dan gaat het traditionele aan de kant.

Inge Slaats zei

Nadia, ik vind het hartstikke goed dat je deze beslissing hebt genomen. Als je hart er niet meer ligt, werk je met tegenzin aan zo'n quilt en dat kan toch niet de bedoeling zijn hè. Deze laatste blokjes zijn mooi en ooit doe je er misschien nog iets mee.
Ik probeer je een beetje te blijven volgen want ik ben erg benieuwd naar je werk in de toekomst. De vissen van ome Wout zijn helemaal leuk!

Veel succes verder en een fijn weekend!
Inge

Lida zei

Jammer dat je ermee stopt, maar inderdaad soms nemen we teveel hooi op onze vork en dan moet je iets schrappen, ik wens je veel plezier met de andere projecten, groetjes
Lida

Guusje, zei

Deze blokken zijn weer erg mooi en ja als je het niet zo leuk meer vind en teveel om handen hebt moet je een keuze maken voor jezelf. Ik wens je veel plezier met wat je nu gaat doen en vond het altijd erg leuk om even langs te komen bij je.

Annet zei

Jouw beslissing zet me wel aan het denken! Hij wordt ook wel heel erg groot. Ik ben benieuwd naar de foto's van je workshop.

Hannie zei

Soms moet je keuzes maken? De quilt komt zeker nog wel af,al is het niet meteen!
Prima om nu alleen met het moderne werk bezig te zijn. Ik ben erg benieuwd naar de resultaten van de workshop?

Cybele's patch zei

Prachtige blokjes Nadia. Ik zal je updates missen maar begrijp dat je op een gegeven moment keuzes moet maken. Veel succes met je art work. Van jouw art werkjes geniet ik ook steeds weer.

Petra zei

Jammer dat je er mee stopt, ik vond het altijd erg leuk om je blokken te zien, maar soms moet je keuzes maken. Succes met je andere projecten en blijf wel bij je buurten. Groetjes en een fijn weekend, Petra