Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

maandag 14 februari 2011

Even bijkletsen......

Ik heb het de afgelopen weken druk gehad met een aantal werkstukken die ik nog niet kan laten zien, vandaar de stilte.....
Vandaag ben ik afgereisd naar het zuiden, naar Hannie, die mij en Ineke de fijne kneepjes van het zeefdrukken heeft geleerd. Wat is dat leuk om te doen, allerlei verschillende materialen en technieken hebben we mogen uitproberen van Hannie, tussen de middag had ze een heerlijke lunch verzorgd, ik heb een heerlijk dagje gehad, Hannie nogmaals bedankt voor de gastvrijheid en je wijze lessen!


Egypte was het thema van de fibermailgroep voor januari. Van Jeanette kreeg ik deze mooie kaart:
Dit is Anubis die ik voor Olga maakte:

5 opmerkingen:

Lida zei

Je hebt je duidelijk vermaakt en dus geen aandacht gehad voor de CWD! Maar wat een schitterende fiberkaarten! Groetjes
Lida

marjolijn zei

Klinkt als een heerlijk uitje!
En ook een hele mooie ruil was het dit keer.

Hannie zei

Ook ik vond het superleuk om met jullie te "zeefdrukken" Het was een gezellig dagje! Ik zie tzt wel hoe jullie de proefjes verder verwerken?

Je prachtige Egyptekaart had ik al kunnen bekijken op de site. Geweldig die kop van Anubis. Een mooie ruil met de kaart die je terug kreeg!

Anoniem zei

Hallo Nadia,

Ik zie dat je de weg gevonden hebt, ik was je ineens kwijt. Jij ook nog bedankt voor de gezellige dag, het was heel leerzaam.
Groet, Ineke

Suus zei

Ik lees dat jullie een gezellig dagje hebben gehad, en met mooie resultaten. En prachtige kaarten ruil.