Over mij

Oosterhout, Netherlands
Ik ben geboren in 1966, getrouwd, moeder van twee geweldige dochters en ik werk parttime als apothekersassistente. Mijn hobbies zijn borduren, quilten, het maken van ATC's en fibercards, lezen en postcrossing. Gezellig dat je even langskwam en bedankt voor je bezoek!! I was born in 1966, I'm married and mother of two wonderfull daughters. Working parttime as a chemist assistent. My hobby's are cross-stitching, quilting, creating fibercards and ATC's, reading and postcrossing Thanks for visiting my blog!

maandag 14 februari 2011

Even bijkletsen......

Ik heb het de afgelopen weken druk gehad met een aantal werkstukken die ik nog niet kan laten zien, vandaar de stilte.....
Vandaag ben ik afgereisd naar het zuiden, naar Hannie, die mij en Ineke de fijne kneepjes van het zeefdrukken heeft geleerd. Wat is dat leuk om te doen, allerlei verschillende materialen en technieken hebben we mogen uitproberen van Hannie, tussen de middag had ze een heerlijke lunch verzorgd, ik heb een heerlijk dagje gehad, Hannie nogmaals bedankt voor de gastvrijheid en je wijze lessen!


Egypte was het thema van de fibermailgroep voor januari. Van Jeanette kreeg ik deze mooie kaart:
Dit is Anubis die ik voor Olga maakte: